Over mij

 Vanaf de jonge volwassenheid was ik opzoek naar de inspiratie van de balancerende en helende kracht van de natuur, licht en levens energie.

Grote dank voor mijn vader en moeder, die mij liefdesvol hebben opgevoed. Mijn ideeën en inspiraties over natuurgeneeskunde krijg ik vaak van meditaties en contacten met de natuur. Ik schrijf gedichten over levens filosofie en liefde, ik gebruik met plezier deze mooie zonnige kleuren van Moeder Aarde op mijn schilderijen. Ik fotografeer de schoonheid van winterse berglandschapen en de prachtige hemelse bloemen in mijn tuin. Als we leven in harmonie met de natuur, dan zijn wij gelukkig. Gezondheid is leven in harmonie met de natuur

  “De Zon spreekt tot ons elke dag via haar warme stralen. De Wind spreekt door regen druppels die vallen van de bladeren.

Mijn vader zei, dat elk grassprietje door de taal van harmonie en liefde met jou spreekt.
Soms, in de koude, donkere of regenachtige dagen, kunnen de zonnestralen jouw hart niet bereiken. Maar Vader God en Moeder Aarde houdt van iedereen, zonder uitzondering.
Het is mooi en belangrijk om deze stem in je hart te horen
.”

Hallo, mijn naam is TaTjana. Ik ben Natuurgeneeskundige Therapeut.

Erkend E.E.N.® Therapeut (Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig).

 

Mijn doel in het leven is mensen te helpen. 
Door mijn spirituele contact met Goddelijke Krachten kunnen wij samen de  juiste weg vinden.
Mijn ideeën en inspiratie over Natuurgeneeskunde, Creatieve therapie,  Bio-energetische behandelingen en de  massage therapieën krijg ik vaak van spirituele contacten met mijn gidsen en moeder natuur. 
In de opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut  in Panheel vond ik de aansluiting en antwoorden die ik hiervoor zocht. 
De eclectische werking van  goddelijke creativiteit van de mens en Bio-energetische methodes brengt U naar een gezonder leven zonder ziektes.  
De totale genezing  van verschillende ziektes, pathologie en  het bewustwordingsproces van de mens  is  het grootste doel van mijn praktijk.

En in deze richting  ligt veel toekomst.  
Door gebruik te maken van mijn sensitieve gevoeligheden,  het helder wetend kanaal, de adviezen van mijn hogere “IK”, wil ik graag mensen helpen met gezondheidsproblemen en  verder met de heldere opsporing van de  diepe redenen van  de ziektes en psychologische problemen. 

 

 

En tot slot:
Creatief  zijn in mijn eigen leven is mij credo. Beweging is leven. 

Ik schilder graag en ik  schrijf gedichten over levens filosofie en liefde.
Dus ik gebruik met plezier deze mooie zonnige kleuren van Moeder Aarde op mijn schilderijen.  
Vaak fotografeer ik de schoonheid van zomerse en winterse berglandschappen en de prachtige hemelse bloemen in mijn tuin. Mijn nieuwe kunst hobby  is fotomandala van natuur  foto's maken.

Als we leven in harmonie en  in respect voor moeder natuur, dan zijn wij gelukkig.  
Jouw gezondheid is een mooi leven in harmonie met de natuur samen met een zonnige warme  glimlach en een mooi open hart.

CONTACT

 

email: tcabo-r@hotmail.com

telefoon:  : +31618202413

 NIBIG-nummer: 530044

 

Reviews