Over mij

Hallo, mijn naam is Tarjana.

Ik ben Natuurgeneeskundige Therapeut,

Erkend E.E.N.® Therapeut (Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig).

 

Mijn doel in het leven is mensen te helpen. 
Door mijn spirituele contact met Goddelijke Krachten kunnen wij samen de  juiste weg vinden.
Mijn ideeën en inspiratie over Natuurgeneeskunde, Creatieve therapie,  Bio-energetische behandelingen en de  massage therapieën krijg ik vaak van spirituele contacten met mijn gidsen en moeder natuur. 
In de opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut  in Panheel vond ik de aansluiting en antwoorden die ik hiervoor zocht. 
De eclectische werking van  goddelijke creativiteit van de mens en Bio-energetische methodes brengt U naar een gezonder leven zonder ziektes.  
De totale genezing  van verschillende ziektes, pathologie en  het bewustwordingsproces van de mens  is  het grootste doel van mijn praktijk.


En in deze richting  ligt veel toekomst.  
Door gebruik te maken van mijn sensitieve gevoeligheden,  het helder wetend kanaal, de adviezen van mijn hogere “IK”, wil ik graag mensen helpen met gezondheidsproblemen en  verder met de heldere opsporing van de  diepe redenen van  de ziektes en psychologische problemen. 


Zelf als genezend therapeut ben ik gezond en heb ik een hoog gehalte vibraties in mijn lichaam - 14.000 Mhertz. Deze hoge helende energie van mijn hart en helende handen  gebruik ik graag tijdens Chakra behandeling en Massage technieken.

 

En tot slot:
Creatief  zijn in mijn eigen leven is mij credo. Beweging is leven. 


Ik schilder graag en ik  schrijf gedichten over levens filosofie en liefde.
Dus ik gebruik met plezier deze mooie zonnige kleuren van Moeder Aarde op mijn schilderijen.  
Vaak fotografeer ik de schoonheid van zomerse en winterse berglandschappen en de prachtige hemelse bloemen in mijn tuin. Mijn nieuwe kunst hobby  is fotomandala van natuur  foto's maken.


Als we leven in harmonie en  in respect voor moeder natuur, dan zijn wij gelukkig.  
Jouw gezondheid is een mooi leven in harmonie met de natuur samen met een zonnige warme  glimlach en een mooi open hart.

CONTACT

 

telefoon:  : +31636403600

 NIBIG-nummer: 530044

 

Reviews