Wist je  dat een maandelijkse  energetische massage een goede balans  tussen lichaam, geest en ziel bevordert?

 

Je kunt kiezen voor massages die gericht zijn op totale ontspanning , maar ook voor massages die gericht op het blokkades( hoofdpijn ,stijve  nek, stijve  schouders, vermoeide ogen )  met  de  toegepaste  energetische healing.

 Met behulp  van zachte  en stevige  massagebewegingen worden  deze blokkades opgeheven.

 

 

 

Energetische behandelingen

Ontspannende  RelAX Energetische Massage: met ondersteuning van :  

 •  Chakra's  lichtherapie
 • Edelsteentherapie  
 • Ankh  therapie 
 •  Aromatherapie
 • Psychologie

 Een Natuurgeneeskundige behandeling

begint met een bio-energetische meting van de chakra's en energievelden,  ph-waarde  in bloed en urine,  suiker in bloed,  blokkades en storingen in de fysiologische systemen. Hierna wordt de oorzaken en de redenen bekeken van de verstoorde chakra's en/of energievelden en van de blokkades in uw lichaam gevonden.

  De healing  van  de blokkades  is een eclectische  energetische massages (de (combinatie van de bio–energetische behandeling met de andere vormen van de behandelingen);

Onspanningsmassage :

Deze massage helpt je om stress ,  de spanningen  in de lichaam te verminderen. Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden  blokkades opgeheven. Puur  genieten  van top tot teen!

 

Hotstone massage :  Deze exclusieve  massagetechnieken  zijn combinatie van therapeutische warmte van de basaltstenen en de diepe werking van aromatische oliën.  De massage heeft een verzachtende en diep ontspannende werking  op spieren, lichaam  en geest.

 •  Chakra test + Bio-energetische Meting & Healing  
 • Energetische  ontspannende massages

Ondersteuning therapieën

 •  Aura Healing
 • Kleurenterapie 
 • Edelsteen therapie
 •  Reiki
 • Hotsone energetische  massage
 •  Creatieve   therapie
 • Vitaminen / Mineralen meting/ Advies
 • Fytotherapie
 • Aromaterapie
 • Bachbloessems
 • Ankhtherapie
 • Medische diagnostiek

 
Creative therapie

Creatieve healing therapie:

 

- Chakra's   openen  en   aura balanceren   door  therapeutisch  schilderen.

- Therapeutische Muziek  in kleur  tekenen of schilderen.

- Diagnostiek & Advies 

 

 

Binnen de Creatieve therapie maken we gebruik van beelden en beeldende materialen.

 

 Door b.v. te tekenen, schilderen, mandala, knutselen, kleien of foto’s te plakken krijg je inzicht in jezelf en hoe jij functioneert in het dagelijks leven.

Je kunt ervaren wat jouw sterke en/of zwakke punten zijn.

Door afstand te nemen van je eigen beelden, leer je je eigen patronen te doorzien, pijnlijke ervaringen een plek te geven of te zien hoe jij handelt in bepaalde situaties.

 Dit maakt dat we samen oplossingen kunnen vinden voor je problemen. Je eigen beelden kunnen je laten zien en ervaren hoe je dingen anders aan kunt pakken. Je mag binnen de creatieve therapie beeldend experimenteren met nieuwe patronen, nieuwe ideeën.

 

Doe mee met een helende workshop schilderen waarbij je met behulp van chakramuziek en aromatherapie een prachtig schilderij gaat maken waardoor jouw chakra's   in balans komen.

Crystal healing

Tijdens een crystal healing worden  er edelstenen op en  rondom  het lichaam

gelegd en gewerkt met  reiki  of een andere vorm van energiewerk. Ook  kan  er  gebruik worden gemakt  van  etherische  oliën, gekleurde doekjes  en ankh.

De combinatie  van de juiste kleur, olie en steen versterkt het effect van de behandeling, waardoor het zelf genezend vermogen van de mens  wordt  aangesproken en  energetische blokkades worden opgeheven.

Bio- energetica is de verzamelnaam voor alle therapieën die lichaam en geest als één zien.

 

Bio-energetische therapieën behandelen de mens door invloed uit te oefenen op het energieveld dat het lichaam omgeeft. Verstoring van dat “etherisch lichaam” of “aura” kan de mens ziek maken. De bio-energetica is erop gericht het energieveld te herstellen door er positieve energie van de therapeut op uit te oefenen. De bio-energetische therapeut doet dat onder meer via zijn of haar handen (zonder de betrokkene aan te raken!) of met behulp van attributen zoals pendels, kristallen of etherische olie. Er kan niet gesproken worden van één grondlegger bij de bio-energetica. Bio-energetica is niet onder één noemer te brengen, maar valt als geheel wel onder de alternatieve geneeswijzen.

 

Wat houdt bio-energetische therapie in?

 

Bio-energetische therapieën zijn gebaseerd op de overtuiging dat lichaam en geest één zijn en dat ieder mens omgeven is door een energetisch of magnetisch veld. Dat energieveld kan middels diverse technieken zichtbaar worden gemaakt en sommige therapeuten kunnen de energie die rond mensen hangt, echt “zien” of “voelen”. De therapeut gaat eerst na wat er aan de hand is met de persoon die zich aandient. De klacht, zowel lichamelijk als psychisch, is voor de bio-energetisch therapeut voelbaar als een disharmonie in de energiestroom die hij of zij ervaart. Met behulp van de eigen energie kan de therapeut een tegenwicht bieden en het energieveld van de betrokkene positief beïnvloeden.
De bio-energetisch therapeut gebruikt daarbij niet alleen zijn of haar eigen handen, waarbij de cliënt overigens niet aangeraakt wordt, maar ook voorwerpen zoals pendels,  affirmaties, wichelroedes, oliën en kristallen.
 Het doel van de bio-energetische therapieën is in alle gevallen het herstel van het aura of energieveld rond het lichaam. Hierdoor kunnen ziektes en andere klachten genezen of verlicht worden.

 

Bijvoorbeeld:

 

"De frequentie van menselijke energie of trillingen kan negatief worden beïnvloed door  de angsten(eigen angsten). Je bent dan niet in staat tot zelfreflectie. Negatieve kritieken van anderen kunnen daar nog eens een schepje bovenop doen. Je trillingsniveau kan dan nog verder dalen. Je wordt als het ware  meegezogen in de negatieve energiespiraal van een ander.

Wil je dat er iets in je  leven verandert, dan moet er dus als allereerste  op energetisch vlak iets veranderen. Als het trillingsniveau stijgt, kun je tot inzicht of zelfs tot nieuwe inzichten komen. Oude ideeën  mogen namelijk overboord. Je mag je visie en overtuigingen altijd bijstellen. Een hoger trillingsniveau zorgt automatisch voor nieuwe ingevingen.  Je komt weer in contact met je intuïtie, met je gevoel, en zo kom je langzaam weer terug in je eigen kracht.

Als je energie in balans is, matchen je trillingen met je eigen ik en krijg je steeds nieuwe kansen voorgeschoteld, die je verder brengen op het pad waar jij bewust voor kiest."

 

CONTACT

 

email: tcabo-r@hotmail.com

telefoon:  : +31618202413

 NIBIG-nummer: 530044

 

Reviews